Microsoft Windows Server

Waarom een Windows Server?

Microsoft Windows Server is een populair en geavanceerd besturingssysteem dat in vergelijking met Linux Server meer gebruiksvriendelijker en eenvoudiger is in het beheer.

De Server ondersteunt u bij het leveren en beheren van een kosteneffectieve ICT-infrastructuur, zowel fysiek als virtueel. De Windows Server Software voorziet u in een modern en open applicatieplatform voor huidige softwareapplicaties en toekomstige hybride cloud-oplossingen. Daarnaast helpt het u om gebruikerstoegang tot applicaties en data te krijgen vanaf bijna elke locatie en op bijna elk apparaat.

Heeft u een Microsoft Windows Server nodig, maar maakt u zich zorgen over het beheer hiervan? Dan kunt u gerust terugvallen op onze professionele helpdesk en managed support contracten waarbij u volledig wordt ondersteund voor services die diepgaande expertise vereisen zoals monitoring, backup restoren en storingen oplossen. Uiteraard kunnen wij ook firewalls instellen en extra software installeren. Daarnaast kunt u met onze supportcontracten tegen een extra tarief ook buiten kantoortijden rekenen op volledige ondersteuning.