Hosted Oplossingen

Switch2asp Hosted Services - Cloud - SAAS (Sofware As A Service)

Weinigen betwisten het belang van e-mail communicatie binnen de bedrijfscommunicatie strategie. De snelheid van het tegenwoordige zakendoen eist dat we berichten verzenden en ontvangen, gegevens uitwisselen, vergaderingen en conferenties plannen. Hier en nu, zonder vertraging. Dit alles zonder de kernactiviteiten uit het oog te verliezen.

Switch2asp was de eerste in Nederland, en is nog steeds de meest toonaangevende op het gebied van Hosted Services (ook wel CLOUD genoemd), die u de mogelijkheid biedt de volledige functionaliteit van industrie standaard e-mail programmas te kunnen benutten zonder daarvoor de vaak grote investeringen te hoeven doen.

Hosted diensten die wij bieden zijn o.a. Hosted Exchange, Hosted Sharepoint Services, Hosted CRM en Online Backup.

Als Europe's leading provider is Switch2asp in staat per direct bedrijven aan te sluiten op de meest veilige Application Service Provider (ASP) denkbaar, en gebruik te laten maken van Hosted Services zoals bijvoorbeeld Hosted Exchange.

Volledig afgeschermd en wereldwijd toegangelijk levert Switch2asp de communicatie infrastructuur die uw bedrijf op voorsprong houdt en waarbij de kosten beperkt en overzichtelijk blijven.

Voor meer info: ASP Hosted Services & Cloud Computing