Netwerk- Systeem- ICTbeheer

Netwerkbeheer

Een netwerkbeheerder zorgt ervoor dat uw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld goed functioneren en over voldoende capaciteit beschikken. Ook verzorgt de netwerkbeheerder de veiligheid van uw netwerken en daarmee de beveiliging van uw data. De ervaren netwerkbeheerders van Switch2ict zorgen graag voor uw netwerken, eventueel gecombineerd met support en/of systeembeheer.

Systeembeheer

De afhankelijkheid van computers en bedrijfsdata is bij de meeste bedrijven groot. Een goed beheer van de computers en servers stelt uw medewerkers in staat hun werk goed kunnen uitvoeren en voorkomt storingen.
De ervaren systeembeheerders van Switch2ict zorgen graag voor uw computers, eventueel gecombineerd met support en/of netwerkbeheer. Onze specialisten beschikken over diverse relevante certificaten.

ICT Support

ICT helpt mensen hun werk goed te doen. De juiste combinatie van hardware, software en netwerken maakt dat een bedrijf efficiënt kan functioneren. De afhankelijkheid van computers en verbindingen is echter groot. Het is belangrijk om ondersteuning voor uw eindgebruikers goed te organiseren.
De Switch2ict Servicedesk ondersteunt bij storingen en kan wijzigingen doorvoeren op de computer of uw bedrijfsnetwerk. Problemen worden snel verholpen en wijzigingen die uw werknemers in staat stellen hun werk goed te doen kunnen snel worden doorgevoerd.