Klanten referentie - Albert Van Zoonen - Moypark

De mensen van Switch2ict zijn altijd bereikbaar wanneer we vragen hebben en zorgen voor simpele maar doeltreffende oplossingen.

Referentie
Albert van Zoonen BV.

Onze organisatie is een onderdeel van een groot internationaal voedingmiddelenconcern, Moypark Ltd in Noord-Ierland. Binnen Moypark is de IT centraal geregeld. Dit betekend veelal dat hardware en software support op afstand wordt gegeven.

Al zo'n 25 jaar werkt Albert van Zoonen met Switch2ict samen om deze afstand zo klein mogelijk te houden. Switch2ict verzorgt voor Albert van Zoonen de letterlijke en figuurlijke vertaling van alle IT technische uitdagingen die dagelijks in een organisatie als de onze bestaan.

Binnen Albert van Zoonen beschikken we niet over de specialistische kennis die noodzakelijk is om de back-bone van deze organisatie gestructureerd te laten functioneren. Switch2ict is voor AvZ een belangrijke regionale partner die snel en flexibel reageert op noodzakelijke hulp om onze gebruikers zoveel mogelijk efficient te laten werken.

De mensen van Switch2ict zijn altijd bereikbaar wanneer we vragen hebben en zorgen voor simpele maar doeltreffende oplossingen. En dan hebben we het, zo leert de ervaring ons, ook nog over een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Voor ons betekent de service van Switch2ict een zorgeloos leven in de wereld van automatisering.

Dhr. Danny Low - M & E Manager Albert Van Zoonen BV - Schagen

http://www.albertvanzoonen.nl